Rövid bemutatkozás, kronológia:
Születés: 1970
Városi életmód: Székesfehérvár
Meghatározó gyermekkori élmények: Sárrétudvari (Hajdú-Bihar)
Óvoda, Iskolák 1990-ig
Katonaság 1991-1992 (Tapolca)
Isolabella étterem és pizzéria: 1993-2010-ig (étteremvezető)
Hobbi: horgászat, gombászat
Falusi életmód, önellátás: kert, veteményes és gyümölcsös, kecskék, baromfi: 2008-tól
Hobbi: TERMÉSZET
Kiss Lajos és Gyenese Ágnes: 2013. február 2. (házasságkötés)
Az első méhcsaládunk: 2012
Pipacsos Méhészet: 2013-tól
Méhész szakképesítés: 2014
Dinnyési Sajtműhely: 2015...
Kecsketej, kecskesajtok, házi tejtermékek (gomolyasajt, krémsajt, probiotikus joghurt...), továbbá mézek és füstölt termékek a Velencei-tó déli csücskéből, Dinnyésről. Kerékpárosokat és turistákat is szeretettel várunk...
Finom sajtokról és szorgalmas méhecskékről álmodunk!

- Kiss Lajos (Pipacsos portéka)
- Szeretettel köszöntünk a természetközeli életmód: az önellátás, a falusi életforma, a természetes táplálkozás és jóízű hagyományok, azaz a falusi finomságok népszerűsítésére hivatott Pipacsos Parasztportán! Sajtra fel, álmodj velünk!
Feliratkozás:
Bejegyzések (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése